گالری لبخند
ایجاد یک لبخند زیبا می تواند اعتماد به نفس و ظاهر کلی افراد را افزایش دهد.
زمان مطالعه : 6 دقیقه | منتشر شده در: 1400/02/03
افتادن زودهنگام دندان شیری و علل آن یکی از مسائلی است که می تواند اغلب سبب نگرانی والدین شده و از این رو آنها دوست دارند که در مورد علل، عوارض، روش های پیشگیری و درمان این مسئله آگاهی کافی داشته باشند. درست است که روزی بالاخره دندان های شیری افتاده و دندان های دائمی جایگزین می شوند اما گاهی اوقات این مسئله بسیار زود رخ می دهد.
به خاطر داشته باشید که تکامل دندان های شیری از دوران جنینی آغاز شده و از این رو مراقبت های درست مادران در بارداری می تواند نقش بسزایی را در سلامت دندان های شیری داشته باشد. علاوه بر این، دندان های شیری به جهت اینکه مرتبط با توسعه و شکل گیری دهان و فک کودک می باشند و نقش بسزایی را در غذا خوردن و گفتار کودکان ایفا می کنند، بسیار اهمیت دارند. در ادامه با این مطلب از سایت دکتر محمدی همراه باشید.
شرایط مختلفی هستند که باعث افتادن زودهنگام دندان شیری می شوند از جمله:
علاوه بر موارد بالا، پوسیدگی شدید دندان نیز می تواند منجر به عفونت های جدی شود و دندانپزشک مجبور شود قبل از افتادن دندان، آن را بکشد. به همین ترتیب، زمانی که ترومای دندانی باعث شُل شدن دندان شیری می شود، دندان عفونی شده و باید به طور کامل از دهان خارج شود.
مطالب مرتبط: قیمت لمینت دندان
اگر دندان شیری خیلی زود از دست برود، می تواند باعث ایجاد مشکلات جدی برای دندان های دائمی شده و نیز بر رشد عضلات و استخوان فک نیز تأثیرات منفی را به همراه داشته باشد. در واقع زمانی که دندان شیری زودتر از موعد بیفتد، جای خالی آن توسط دندان های دیگر اشغال شده و این مسئله سبب کج شدن دندان های مجاور خواهد شد. علاوه بر این، در برخی شرایط این وضعیت می تواند روی تکلم کودک نیز اثر منفی داشته باشد.
اگرچه همیشه جلوگیری از از بین رفتن زودهنگام دندان های شیری کودکان امکان پذیر نیست، اما با اقدامات مختلفی می توانید این احتمال را کاهش دهید:
مطالب مرتبط: قیمت ایمپلنت دندان
همانطور که در بالا ذکر شد، دندان های شیری عمدتا در اثر پوسیدگی و یا وارد آمدن ضربه به دهان می افتند. از دست دادن زودهنگام این دندان ها می تواند توأم با عوارضی بوده و از این رو این مشکل باید در اسرع وقت از طریق ارزیابی متخصص ارتودنسی و یا دندانپزشک متخصص برطرف شود.
برای امکان پیوند مجدد دندان شیری، می توان دندان را در شیر قرار داده و به کلینیک دندانپزشکی مراجعه نمود. اگر متخصص بتواند آن را پیوند دهد که بسیار عالی است اما در غیر این صورت، کودک باید تا زمان رشد دندان های دائمی خود از فضا نگهدارنده دندان یا space maintainer استفاده نماید.
به طور کلی دو نوع فضا نگهدارنده دندان کودک وجود دارد: فضا نگهدارنده بند و حلقه و دو طرفه.
فضا نگهدارنده بند و حلقه: زمانی که دندان مولر شیری اول بیفتد می توان از فضا نگهدارنده بند و حلقه استفاده نمود. برای این کار، دندانپزشک با کشیدن یک بند دور مولر دوم و امتداد حلقه سیمی تا طرف مقابل این کار را انجام می دهد. امتداد بند و حلقه از مولر شیری اول تا دائمی به گونه ای ادامه می یابد تا فضای مناسب برای رشد پرمولر حفظ شود.
مطالب مرتبط: ایمپلنت دیجیتال
اگر شما نیز این نگرانی را دارید که کودک دلبندتان خیلی زود دندان های شیری خود را از دست بدهد، می توانید به یک دندانپزشک با تجربه و با مهارت مراجعه نمایید. به طور قطع، دندانپزشک متخصص می تواند سلامت دندان های کودک شما را ارزیابی نموده و به او در حفظ لبخندی زیبا کمک کند. امیدواریم این مطلب از کلینیک دندانپزشکی دکتر محمدی مورد پسند شما قرار گرفته باشد.
ایجاد یک لبخند زیبا می تواند اعتماد به نفس و ظاهر کلی افراد را افزایش دهد.
هنوز نظری درج نشده است!