02188695864
شهرک غرب، بلوار فرحزادی، بالاتر از بلوار دریا، کوچه بهاران ۲، پلاک ۵۳ (روبروی مرغ سوخاری کوپال)، واحد ۲
شنبه تا پنج شنبه: 10 صبح تا 9 شب
drmohammadi
logo ×

مقالات آموزشی

مجله دندان پزشکی کلینیک دکتر شهاب محمدی

چسب موقت ایمپلنت
چسب موقت ایمپلنت

چسب موقت ایمپلنت نوعی ماده چسبنده است که برای اتصال موقت روکش دندان به ایمپلنت استفاده می‌شود. این چسب برخلاف چسب دائم، قدرت چسبندگی کمتری دارد و به راحتی قابل جدا شدن است. برای اطلاعات بیشتر درباره چسب موقت ایمپلنت با ما تا انتهای این مطلب از سایت دکتر محمدی همراه باشید.

آیا کاشت ایمپلنت با وجود پوکی استخوان ممکن است؟
آیا کاشت ایمپلنت با وجود پوکی استخوان ممکن است؟

آیا کاشت ایمپلنت با وجود پوکی استخوان ممکن است؟ پوکی استخوان بیماری است که باعث کاهش تراکم استخوان می‌شود. این بیماری می‌تواند بر سلامت دهان و دندان نیز تاثیر بگذارد. یکی از سوالات رایج در این زمینه این است که آیا افراد مبتلا به پوکی استخوان می‌توانند کاشت ایمپلنت انجام دهند؟ کاشت ایمپلنت دندان روشی است که برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته استفاده می‌شود. در این روش، ایمپلنت‌های تیتانیومی در استخوان فک قرار داده می‌شوند و سپس روکش دندان روی آنها نصب می‌شود.

چرا بعد از کاشت ایمپلنت دندان، نباید لبنیات مصرف کرد؟
چرا بعد از کاشت ایمپلنت دندان، نباید لبنیات مصرف کرد؟

این باور که بعد از کاشت ایمپلنت دندان نباید لبنیات مصرف کرد، یکی از شایعات رایج در حوزه دندانپزشکی است. به نظر شما چرا بعد از کاشت ایمپلنت دندان، نباید لبنیات مصرف کرد؟ جالب است بدانید که لبنیات نه تنها برای ایمپلنت مضر نیست بلکه مفید نیز است. برای اطلاعات بیشتر با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

تفاوت متخصص ایمپلنت با دندانپزشک عمومی
تفاوت متخصص ایمپلنت با دندانپزشک عمومی

تفاوت متخصص ایمپلنت با دندانپزشک عمومی چیست؟ دندانپزشک عمومی شما در برابر مشکلات دهان و دندان است. آن ها دوره ی ۶ ساله دندانپزشکی را گذرانده اند و صلاحیت انجام طیف وسیعی از خدمات دندانپزشکی را دارند. اما متخصص ایمپلنت علاوه بر دوره دندانپزشکی، دوره های آموزشی تکمیلی را در زمینه ایمپلنت دندان گذرانده و شما را در زمینه خدمات مختلف ایمپلنت یاری می کند.

کاشت ایمپلنت فول موس یا کل دهان
کاشت ایمپلنت فول موس یا کل دهان

ایمپلنت فول موس روشی است که در آن دندانپزشک متخصص چندین ایمپلنت دندانی را در فک بالا یا پایین (یا هر دو) کاشت می‌کند. سپس، بر روی این ایمپلنت‌ها، یک بریج کامل یا پروتز دندان مصنوعی ثابت و محکم قرار می‌گیرد. این بریج ظاهری طبیعی و زیبا داشته و عملکردی شبیه به دندان‌های طبیعی را ارائه می‌دهد. برای اطلاعات بیشتر در این باره با ما همراه باشید.

جرم گیری ایمپلنت دندان
جرم گیری ایمپلنت دندان

جرم گیری ایمپلنت دندان باعث پیشگیری از عفونت، سلامت لثه و عمر طولانی ایمپلنت می شود. داشتن لبخندی زیبا و درخشان آرزوی بسیاری از ماست. ایمپلنت های دندان راه حلی عالی برای جایگزینی دندان های از دست رفته و داشتن لبخندی کامل هستند. اما آیا می دانستید که ایمپلنت های دندان نیز مانند دندان های طبیعی به مراقبت و جرم گیری نیاز دارند؟ در این مطلب از سایت دکتر محمدی به اهمیت جرم گیری ایمپلنت دندان و تاثیر آن بر سلامت و طول عمر ایمپلنت می پردازیم. با ما همراه باشید.

تاثیر فشار خون بر ایمپلنت دندان
تاثیر فشار خون بر ایمپلنت دندان

اما آیا فشار خون بالا می‌تواند بر موفقیت ایمپلنت دندان تاثیر بگذارد؟ تاثیر فشار خون بر ایمپلنت دندان چقدر است؟ کسانی که فشار خون دارند می توانند به راحتی از ایمپلنت دندان استفاده نمایند. اما باید نکاتی مانند کنترل فشار خون، ترک سیگار، مراقبت‌های دهانی و دندانی را رعایت کنند. در ادامه مطلب بیشتر شما را با تاثیر فشار خون بر ایمپلنت دندان آشنا خواهیم کرد. تا انتهای این مطلب با سایت دکتر محمدی همراه باشید.

ایمپلنت زیگوماتیک
ایمپلنت زیگوماتیک

ایمپلنت زیگوماتیک، نوعی ایمپلنت دندانی است که در استخوان گونه یا همان استخوان زیگوم کاشته می شود. این استخوان، تراکم و استحکام بالایی دارد و زمانی که استخوان فک برای پذیرش ایمپلنت های سنتی، مناسب نباشد، از ایمپلنت های زیگوماتیک استفاده می کنیم. در این مطلب از سایت دکتر محمدی شما را به طور کامل با ایمپلنت زیگوماتیک، مراحل کاشت، مزایا و معایب آن آشنا می کنیم. برای اطلاعات بیشتر در این باره تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

برای کاهش درد ایمپلنت چه باید کرد؟ - نکات کلیدی برای تسکین و بهبودی
برای کاهش درد ایمپلنت چه باید کرد؟ - نکات کلیدی برای تسکین و بهبودی

برای کاهش درد ایمپلنت چه باید کرد؟ طبیعی است که بعد از جراحی کاشت ایمپلنت، کمی احساس درد و ناراحتی داشته باشید. این دردها معمولا موقتی هستند و با رعایت برخی نکات ساده قابل کنترل‌اند. کمپرس سرد، مسکن‌های مجاز، مشورت با دندانپزشک و رعایت رژیم غذایی نرم در دوران نقاهت از جمله کارهایی است که برای کاهش درد ایمپلنت دندان می توانید انجام دهید.

انتخاب بهترین دهانشویه مخصوص ایمپلنت
انتخاب بهترین دهانشویه مخصوص ایمپلنت

دهانشویه یکی از ابزارهای مفید در کنار مسواک زدن و نخ دندان برای حفظ بهداشت دهان و دندان به شمار می رود. اما آیا هر نوع دهانشویه ای برای افرادی که ایمپلنت دارند، مناسب است؟ پاسخ منفی است. برخی از دهانشویه ها حاوی الکل هستند که می تواند باعث خشکی دهان، سوزش لثه و بر هم خوردن  تعادل باکتریایی در دهان شود. این عوامل، به ویژه در افراد دارای ایمپلنت، می توانند خطر ابتلا به التهاب لثه را افزایش دهند.

بهترین زمان ورزش بعد از کاشت ایمپلنت
بهترین زمان ورزش بعد از کاشت ایمپلنت

بهترین زمان ورزش بعد از کاشت ایمپلنت دندان چه زمانی است؟  بعد از کاشت ایمپلنت دندان بدن شما شبیه هر عمل جراحی دیگری به زمان برای بهبودی نیاز دارد. در این دوران نقاهت، فعالیت های خاصی از جمله ورزش کردن باید با احتیاط انجام شود. تحرک و ورزش منظم برای سلامتی کلی ما ضروری است، اما نباید به بهای به خطر انداختن موفقیت آمیز بودن ایمپلنت تمام شود.

علت گوش درد بعد از ایمپلنت چیست؟
علت گوش درد بعد از ایمپلنت چیست؟

برخی از افراد بعد از جراحی ایمپلنت، دچار گوش درد می‌شوند. علت گوش درد بعد از ایمپلنت چیست؟ عفونت، آسیب عصبی و سینوزیت 3 عامل مهمی هستند که موجب گوش درد بعد از ایمپلنت می‌شوند. در این مطلب از سایت دکتر محمدی به علت گوش درد بعد از ایمپلنت و راه‌های پیشگیری از آن می‌پردازیم. برای اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.