02188695864
شهرک غرب، بلوار فرحزادی، بالاتر از بلوار دریا، کوچه بهاران ۲، پلاک ۵۳ (روبروی مرغ سوخاری کوپال)، واحد ۲
شنبه تا پنج شنبه: 10 صبح تا 9 شب
drmohammadi
logo ×

مقالات آموزشی

مجله دندان پزشکی کلینیک دکتر شهاب محمدی

آیا می توان دندان عصب کشی شده را لمینت کرد؟
آیا می توان دندان عصب کشی شده را لمینت کرد؟

در جواب سوال آیا می توان دندان عصب کشی شده را لمینت کرد؟ باید بگوییم به طور قطع می توان دندانی که عصب کشی شده است را لمینت کرد. اما به شرطی که ابعاد کلی دندان تغییر نکرده و شکل ظاهری آ نیز حفظ شود. در این مطلب از سایت دکتر محمدی به طور کامل تر به این سوال پاسخ خواهیم داد و مهمترین نکات بعد از لمینت دندان عصب کشی شده را بیان می کنیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

پالپوتومی دندان چیست؟
پالپوتومی دندان چیست؟

دندان درد، یکی از آزاردهنده‌ترین دردهایی است که می‌تواند به سراغ هر فردی بیاید. حالا تصور کنید این درد در دهان کودکان رخ دهد! قطعا نگرانی والدین را به دنبال خواهد داشت. پالپ دندان، بافت نرمی است که در مرکز دندان قرار دارد و حاوی عروق خونی و اعصاب است. در صورتی که پالپ دندان دچار عفونت شود، کودک احتمالا با دندان درد شدید مواجه خواهد شد. پالپوتومی یکی از روش‌های درمانی برای نجات دندان‌های شیری آسیب دیده است. در این مطلب از سایت دکتر محمدی قصد داریم به بررسی این روش درمانی و جوانب مختلف آن بپردازیم. با ما همراه باشید.

آب نمک بعد از عصب کشی دندان
آب نمک بعد از عصب کشی دندان

آب نمک بعد از عصب کشی دندان، یک درمان رایج برای نجات دندان های عفونی و آسیب دیده است. بعد از عصب کشی کمی احساس درد و ناراحتی کنید، طبیعی است.  التهاب ناشی از عفونت قبلی و تحریک بافت های اطراف دندان می تواند باعث ایجاد درد و تورم شود. در این مواقع از آب نمک استفاده می شود تا درد و التهاب دندان را بعد از عصب کشی به کمترین میزان خود برساند و عوارض عصب کشی را کم نماید.

چند دندان را میتوان با هم کشید؟
چند دندان را میتوان با هم کشید؟

چند دندان را میتوان با هم کشید؟ پاسخ این سؤال به شرایط مختلفی بستگی دارد. به‌طورکلی کشیدن هم‌زمان دو یا حتی چند دندان در یک جلسه امکان‌پذیر است، اما این تصمیم نهایی را دندان‌پزشک متخصص با بررسی دقیق شرایط بیمار و وضعیت دندان‌ها می‌گیرد. درصورتی‌که فرد از سلامت عمومی خوبی برخوردار باشد، دندان‌های موردنظر برای کشیدن از استحکام کافی برخوردار باشند و نیاز به جراحی خاصی برای خارج کردنشان نباشد، امکان کشیدن هم‌زمان آن‌ها بیشتر است. در ادامه مطلب با ما در بهترین کلینیک دندانپزشکی غرب تهران همراه باشید.

چرا دندان درد در شب بیشتر است؟
چرا دندان درد در شب بیشتر است؟

چرا دندان درد در شب بیشتر است؟ درد بیشتر دندان در شب به عوامل متعددی چون تحلیل لثه، دندان‌قروچه، عفونت سینوسی، فشارخون و  اینکه اعصاب حساس دندان در تاریکی شب بیدارتر می‌شوند، بستگی دارد. در این مقاله باهم به دنیای پیچیده دردهای شبانه دندان سرک می‌کشیم و راهکارهایی برای غلبه بر این کابوس نیمه‌شبی پیدا می‌کنیم.

فاصله بین عصب کشی و روکش دندان
فاصله بین عصب کشی و روکش دندان

فاصله بین عصب‌کشی و روکش دندان با توجه به شرایط مختلف زمان مشخصی ندارد و با توجه به شرایط بازه زمانی موردنظر تغییر خواهد کرد. بسیاری از متخصصین فاصله 7 روز تا 14 روز را مناسب اجرای روکش بعد از عصب‌کشی می‌دانند، اما به شرطی که التهاب لثه به‌طورکلی از بین رفته باشد. بهترین فاصله بین عصب‌کشی و روکش دندان حداقل 7 روز و حداکثر 30 روز است.

عوارض روکش دندان بدون عصب کشی و با عصب کشی
عوارض روکش دندان بدون عصب کشی و با عصب کشی

چه عواملی باعث عوارض روکش دندان بدون عصب‌کشی و با عصب‌کشی خواهد شد؟ از مهم‌ترین عوارض روکش دندان بدون عصب‌کشی و با عصب‌کشی می‌توان به عفونت، لق شدن روکش، خرابی در دندان‌ها و پوسیدگی، ایجاد حساسیت و آلرژی، ایجاد فاصله بین روکش و لثه اشاره کرد. هر یک از موارد فوق می‌توانند دردسرهای عظیمی را برای متقاضیان روکش دندان ایجاد نمایند.

وقتی دندان سوراخ و به عصب رسیده چه کنیم؟
وقتی دندان سوراخ و به عصب رسیده چه کنیم؟

وقتی دندان سوراخ و به عصب رسیده چه کنیم؟ در این مواقع باید سریعا به دندانپزشک مراجعه کنید تا عصب کشی را انجام دهد. بعد از معاینه، دندانپزشک سریعا عصب ، رگ های خونی و بافت هایی که سوراخ و یا عفونت کرده است را از بین می برد و بعد از آن کانال های ریشه های دندان را تمیز می کند. این کار باعث بهبودی شما خواهد شد.

ریشه درمان باز است یعنی چی
ریشه درمان باز است یعنی چی

داخل ریشه، فضایی توخالی به نام کانال ریشه وجود دارد که حاوی پالپ یا همان عصب دندان است. عصب حاوی رگ‌های خونی و اعصاب بوده و مسئول تغذیه و حس دندان می‌باشد. حالا تصور کنید که به هر دلیلی، انتهای این کانال ریشه (اپکس) بسته نشده باشد. به این وضعیت، «ریشه درمان باز» می‌گویند.

درمان ریشه کج دندان
درمان ریشه کج دندان

درمان ریشه کج دندان، به دلیل دسترسی دشوار به کانال‌های ریشه، یک چالش برای دندانپزشک است. با توجه به ورود تکنولوژی های جدید و مهارت‌های بالای متخصصان اندودنتیست، درمان ریشه کج دندان میسر شده است.

آیا ریشه دندان قابل ترمیم است؟
آیا ریشه دندان قابل ترمیم است؟

آیا ریشه دندان قابل ترمیم است؟ در جواب این سوال باید بگوییم که بله، ریشه دندان قابل ترمیم خواهد بود، اما ترمیم کردن ریشه دندان به نوع آسیب وارده و شدت آن بستگی خواهد داشت. وضعیت ریشه دندان، سلامت عمومی بیمار، مهارت و تجربه دندان‌پزشک و تکنولوژی‌های پیشرفته در ترمیم ریشه دندان 4 عاملی هستند که می‌توانند ترمیم ریشه دندان را تحت تاثیر قرار دهند.

راه های جلوگیری از عصب کشی دندان
راه های جلوگیری از عصب کشی دندان

عصب کشی دندان زمانی نیاز می شود که عفونت و پوسیدگی دندان به بافت داخلی دندان نفوذ پیدا کرده و باعث درد شود. وظیفه خونرسانی بر عهده بافت داخلی دندان ها بوده و در نتیجه، ایجاد درد یا مشکل و عفونت می تواند منجر به درمان ریشه شود. بهداشت دهان و دندان خوب یکی از روش های جلوگیری از صرف هزینه های هنگفت ترمیم و عصب کشی دندان است. به اصطلاح می توان با پیشگیری و روش های جلوگیری از عصب کشی دندان، مانع از صرف هزینه های زیاد شد.