02188695864
شهرک غرب، بلوار فرحزادی، بالاتر از بلوار دریا، کوچه بهاران ۲، پلاک ۵۳ (روبروی مرغ سوخاری کوپال)، واحد ۲
شنبه تا پنج شنبه: 10 صبح تا 9 شب
drmohammadi
logo ×

مقالات آموزشی

مجله دندان پزشکی کلینیک دکتر شهاب محمدی

ورم بعد از ایمپلنت دندان
ورم بعد از ایمپلنت دندان

ورم بعد از ایمپلنت دندان یکی از رایج ترین چالش هایی است که شما بعد از اجرای ایمپلنت دندان با آن مواجه خواهید شد. ورم بعد از ایمپلنت دندان تا حدودی طبیعی است. اما اگر ورم شدید یا طولانی مدت باشد، ممکن است مشکل ساز شود. ورم بعد از ایمپلنت دندان دلایل مختلفی مانند التهاب لثه، عفونت ایمپلنت، سینوس های ماگزیلاری و داشتن آلرژی دارد. برای این که با ورم بعد از ایمپلنت دندان و روش های درمان آن به طور کامل آشنا شوید این مطلب از کلینیک دندانپزشکی دکتر محمدی را تا انتها مطالعه نمایید.

ایمپلنت دندان کودکان
ایمپلنت دندان کودکان

ایمپلنت دندان کودکان امکان پذیر خواهد بود؟ استفاده از ایمپلنت دندان در کودکان یکی از بهترین روش ها برای نبود دندان در این افراد است. ایمپلنت دندان کودکان مزایای بسیاری چون حفظ استخوان فک، عملکرد بهتر دهان کودکان، زیبایی بیشتر در دهان و صورت، افزایش اعتماد به نفس و تغییر رفتار در جامعه را با خود به همراه خواهد داشت.

6 علت مهم افتادن روکش ایمپلنت
6 علت مهم افتادن روکش ایمپلنت

روکش ایمپلنت در واقع همان قسمت قابل مشاهده ایمپلنت است که به جای دندان از دست رفته قرار می‌گیرد. این روکش باید به خوبی به ایمپلنت متصل شود تا زیبایی و عملکرد دندان را بازگرداند. اهمیت روکش ایمپلنت در حفظ سلامت لثه، جلوگیری از تحلیل استخوان فک و حفظ زیبایی لبخند است. حتی بهترین ایمپلنت‌ها هم ممکن است با مشکلاتی روبرو شوند. یکی از این مشکلات، افتادن روکش ایمپلنت است. در این مطلب از سایت دکتر محمدی به بررسی دلایل افتادن روکش ایمپلنت، علائم آن و راه‌های پیشگیری می‌پردازیم. برای اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

راهنمای کامل زود جوش خوردن ایمپلنت دندان
راهنمای کامل زود جوش خوردن ایمپلنت دندان

چطور می‌توانیم فرآیند جوش خوردن ایمپلنت رh تسریع کنیم؟ چندین عامل روی سرعت جوش خوردن ایمپلنت تاثیرگذارند، سلامت عمومی بیمار، کیفیت ایمپلنت، مهارت دندانپزشک و مراقبت‌های پس از عمل از جمله مواردی هستند که بر زود جوش خوردن ایمپلنت دندان تاثیرگذارند.

چسب موقت ایمپلنت
چسب موقت ایمپلنت

چسب موقت ایمپلنت نوعی ماده چسبنده است که برای اتصال موقت روکش دندان به ایمپلنت استفاده می‌شود. این چسب برخلاف چسب دائم، قدرت چسبندگی کمتری دارد و به راحتی قابل جدا شدن است. برای اطلاعات بیشتر درباره چسب موقت ایمپلنت با ما تا انتهای این مطلب از سایت دکتر محمدی همراه باشید.

آیا کاشت ایمپلنت با وجود پوکی استخوان ممکن است؟
آیا کاشت ایمپلنت با وجود پوکی استخوان ممکن است؟

آیا کاشت ایمپلنت با وجود پوکی استخوان ممکن است؟ پوکی استخوان بیماری است که باعث کاهش تراکم استخوان می‌شود. این بیماری می‌تواند بر سلامت دهان و دندان نیز تاثیر بگذارد. یکی از سوالات رایج در این زمینه این است که آیا افراد مبتلا به پوکی استخوان می‌توانند کاشت ایمپلنت انجام دهند؟ کاشت ایمپلنت دندان روشی است که برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته استفاده می‌شود. در این روش، ایمپلنت‌های تیتانیومی در استخوان فک قرار داده می‌شوند و سپس روکش دندان روی آنها نصب می‌شود.

چرا بعد از کاشت ایمپلنت دندان، نباید لبنیات مصرف کرد؟
چرا بعد از کاشت ایمپلنت دندان، نباید لبنیات مصرف کرد؟

این باور که بعد از کاشت ایمپلنت دندان نباید لبنیات مصرف کرد، یکی از شایعات رایج در حوزه دندانپزشکی است. به نظر شما چرا بعد از کاشت ایمپلنت دندان، نباید لبنیات مصرف کرد؟ جالب است بدانید که لبنیات نه تنها برای ایمپلنت مضر نیست بلکه مفید نیز است. برای اطلاعات بیشتر با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

تفاوت متخصص ایمپلنت با دندانپزشک عمومی
تفاوت متخصص ایمپلنت با دندانپزشک عمومی

تفاوت متخصص ایمپلنت با دندانپزشک عمومی چیست؟ دندانپزشک عمومی شما در برابر مشکلات دهان و دندان است. آن ها دوره ی ۶ ساله دندانپزشکی را گذرانده اند و صلاحیت انجام طیف وسیعی از خدمات دندانپزشکی را دارند. اما متخصص ایمپلنت علاوه بر دوره دندانپزشکی، دوره های آموزشی تکمیلی را در زمینه ایمپلنت دندان گذرانده و شما را در زمینه خدمات مختلف ایمپلنت یاری می کند.

کاشت ایمپلنت فول موس یا کل دهان
کاشت ایمپلنت فول موس یا کل دهان

ایمپلنت فول موس روشی است که در آن دندانپزشک متخصص چندین ایمپلنت دندانی را در فک بالا یا پایین (یا هر دو) کاشت می‌کند. سپس، بر روی این ایمپلنت‌ها، یک بریج کامل یا پروتز دندان مصنوعی ثابت و محکم قرار می‌گیرد. این بریج ظاهری طبیعی و زیبا داشته و عملکردی شبیه به دندان‌های طبیعی را ارائه می‌دهد. برای اطلاعات بیشتر در این باره با ما همراه باشید.

جرم گیری ایمپلنت دندان
جرم گیری ایمپلنت دندان

جرم گیری ایمپلنت دندان باعث پیشگیری از عفونت، سلامت لثه و عمر طولانی ایمپلنت می شود. داشتن لبخندی زیبا و درخشان آرزوی بسیاری از ماست. ایمپلنت های دندان راه حلی عالی برای جایگزینی دندان های از دست رفته و داشتن لبخندی کامل هستند. اما آیا می دانستید که ایمپلنت های دندان نیز مانند دندان های طبیعی به مراقبت و جرم گیری نیاز دارند؟ در این مطلب از سایت دکتر محمدی به اهمیت جرم گیری ایمپلنت دندان و تاثیر آن بر سلامت و طول عمر ایمپلنت می پردازیم. با ما همراه باشید.

ایمپلنت زیگوماتیک
ایمپلنت زیگوماتیک

ایمپلنت زیگوماتیک، نوعی ایمپلنت دندانی است که در استخوان گونه یا همان استخوان زیگوم کاشته می شود. این استخوان، تراکم و استحکام بالایی دارد و زمانی که استخوان فک برای پذیرش ایمپلنت های سنتی، مناسب نباشد، از ایمپلنت های زیگوماتیک استفاده می کنیم. در این مطلب از سایت دکتر محمدی شما را به طور کامل با ایمپلنت زیگوماتیک، مراحل کاشت، مزایا و معایب آن آشنا می کنیم. برای اطلاعات بیشتر در این باره تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

برای کاهش درد ایمپلنت چه باید کرد؟ - نکات کلیدی برای تسکین و بهبودی
برای کاهش درد ایمپلنت چه باید کرد؟ - نکات کلیدی برای تسکین و بهبودی

برای کاهش درد ایمپلنت چه باید کرد؟ طبیعی است که بعد از جراحی کاشت ایمپلنت، کمی احساس درد و ناراحتی داشته باشید. این دردها معمولا موقتی هستند و با رعایت برخی نکات ساده قابل کنترل‌اند. کمپرس سرد، مسکن‌های مجاز، مشورت با دندانپزشک و رعایت رژیم غذایی نرم در دوران نقاهت از جمله کارهایی است که برای کاهش درد ایمپلنت دندان می توانید انجام دهید.