02188695864
شهرک غرب، بلوار فرحزادی، بالاتر از بلوار دریا، کوچه بهاران ۲، پلاک ۵۳ (روبروی مرغ سوخاری کوپال)، واحد ۲
شنبه تا پنج شنبه: 10 صبح تا 9 شب
drmohammadi
logo ×

مقالات آموزشی

مجله دندان پزشکی کلینیک دکتر شهاب محمدی

چند دندان را میتوان با هم کشید؟
چند دندان را میتوان با هم کشید؟

چند دندان را میتوان با هم کشید؟ پاسخ این سؤال به شرایط مختلفی بستگی دارد. به‌طورکلی کشیدن هم‌زمان دو یا حتی چند دندان در یک جلسه امکان‌پذیر است، اما این تصمیم نهایی را دندان‌پزشک متخصص با بررسی دقیق شرایط بیمار و وضعیت دندان‌ها می‌گیرد. درصورتی‌که فرد از سلامت عمومی خوبی برخوردار باشد، دندان‌های موردنظر برای کشیدن از استحکام کافی برخوردار باشند و نیاز به جراحی خاصی برای خارج کردنشان نباشد، امکان کشیدن هم‌زمان آن‌ها بیشتر است. در ادامه مطلب با ما در بهترین کلینیک دندانپزشکی غرب تهران همراه باشید.

پرکردن دندان چقدر طول می کشد؟
پرکردن دندان چقدر طول می کشد؟

پرکردن دندان چقدر طول می کشد؟ پرکردن دندان یک ساعت به طول خواهد انجامید. برای پرکردن دندان سعی کنید از بهتری کلینیک ها مانند کلینیک دکتر محمدی معتبرترین کلینیک دندانپزشکی غرب تهران استفاده کنید. در این مقاله قصد داریم ضمن بررسی اهمیت پر کردن دندان، گام‌به‌گام مراحل این فرآیند را توضیح دهیم و به طور مفصل به سوال شما در مورد زمان‌بندی آن پاسخ دهیم. پس با خیال راحت همراه ما باشید تا با آگاهی کامل، با دندان‌هایی سالم و لبخندی زیبا بدرخشید!

عوارض آمپول بی حسی دندان
عوارض آمپول بی حسی دندان

ازجمله عوارض آمپول بی حسی دندان می‌توان به مواردی چون افزایش فشارخون و اُفت آن، سرگیجه شدید، پدیدار شدن مشکلات پوستی، سردرد،  بی‌حسی در برخی از نواحی بدن، حالت تهوع، ایجاد اختلالات بینایی، ایجاد اختلال در بلع، بی‌حالی و خستگی اشاره کرد. برای اطلاعات بیشتر دراین‌باره با سایت دکتر محمدی همراه باشید.

بی‌حسی دندان چقدر طول میکشد؟
بی‌حسی دندان چقدر طول میکشد؟

بی‌حسی دندان چقدر طول میکشد؟ در اکثر واقع بی‌حسی دندان 2 تا 3 ساعت پایدار خواهد بود. بی‌حسی در هنگام دندانپزشکی بر روی لب و دهان 4 الی 5 ساعت پایدار خواهد بود. چنانچه بی‌حسی دندان بیش‌ازاندازه به طول انجامید با دندان‌پزشک جهت استفاده از داروهای معکوس مشورت کنید. برای اطلاعات بیشتر دراین‌باره با ما در کلینیک دندانپزشکی دکتر محمدی همراه باشید.

علت درد دندان پرشده چیست؟ درمان
علت درد دندان پرشده چیست؟ درمان

علت درد دندان پرشده چیست؟ درمان درد دندان پرشده چیست؟ التهاب پالپ دندان، عدم پالیش کافی و ارتفاع نامناسب ترمیم، نفوذ مایعات درون دندان، بسته نشدن کامل فک و فشار روی همان دندان از دلایل علت درد دندان پرشده است. برای درمان قطعی این درد می‌توانید در اسرع وقت به دندانپزشک متخصص مراجعه کنید تا درمان قطعی را برای شما در نظر بگیرد. در این مطلب از سایت دکتر محمدی، به بررسی علت درد دندان پرشده و روش‌های درمان آن می‌پردازیم.

راهنمای کامل پر کردن دندان
راهنمای کامل پر کردن دندان

پر کردن دندان برای کمک به ترمیم حفره ها و بازیابی لبخند شما بسیار مهم است. شاید گمان کنید که اکثر مراجعات به دندانپزشکی جهت سفید کردن، جرمگیری یا مرتب کردن دندان ها می باشد اما گاهی اوقات حفره ها و پرکردگی ها به کانون این مراجعه تبدیل می شوند. در حالی که راه‌ های زیادی برای جلوگیری از پوسیدگی وجود دارد، اما بسیاری از مردم به سختی از آن‌ ها اجتناب می‌کنند. آیا می‌دانستید که بیش از 90 درصد از بزرگسالان دندان های خود را پر کرده اند؟ پوسیدگی دندان در صورت عدم درمان، یک مشکل جدی برای سلامت و بهداشت دهان و دندان شما به شمار می رود.. در ادامه با راهنمای کامل پر کردن دندان، نظیر بهترین مواد پر کننده، مراقبت پس از آن و ... آشنا خواهیم شد.

چه کسانی نیاز به درمان ریشه دندان دارند؟
چه کسانی نیاز به درمان ریشه دندان دارند؟

آیا می دانید که چه کسانی نیاز به درمان ریشه دندان دارند؟ روت کانال یا کانال ریشه نام روش دندانپزشکی است که پوسیدگی پالپ و ریشه دندان شما را پاک می کند. دندان های شما دارای یک لایه مینا در خارج، یک لایه دوم از عاج و یک هسته نرم داخلی هستند که تا ریشه در استخوان فک شما امتداد یافته اند. هسته شامل پالپ دندان بوده و از اعصاب، عروق خونی و بافت همبند تشکیل شده است. زمانی که پوسیدگی وارد این هسته می شود، پالپ ملتهب یا عفونی شده و حتی می تواند نکروز گردد. برای تمیز کردن پوسیدگی به درمان ریشه نیاز است.

تشخیص و درمان دندان مرده
تشخیص و درمان دندان مرده

تشخیص و درمان دندان مرده برای جلوگیری از یک تجربه بد و دردناک بسیار حائز اهمیت است. دندان ها از ترکیب بافت سخت و بافت نرم تشکیل شده اند. ممکن است که شما دندان ها را زنده تصور نکنید، اما در حقیقت، دندان های سالم زنده هستند. زمانی که اعصاب موجود در پالپ دندان، که لایه داخلی است، آسیب ببیند، خونرسانی به دندان متوقف خواهد شد. این مسئله باعث عفونت و در نتیجه مرگ عصب خواهد شد. برای آشنایی با تشخیص و درمان دندان مرده و اینکه در صورت مشاهده علائم آسیب دیدگی دندان چه کارهایی را باید انجام دهید، تا پایان مقاله با کلینیک دندانپزشکی دکتر محمدی همراه باشید.

باورهای غلط در مورد سلامت دهان و دندان
باورهای غلط در مورد سلامت دهان و دندان

باورهای غلط در مورد سلامت دهان و دندان نیز مانند هر موضوع دیگری در میان عامه مردم وجود دارد. آگاهی از این باورها و تصورات امری ضروری است زیرا این کارهای نادرست و اشتباه می توانند صدمات جبران ناپذیری را برای شما به همراه داشته باشند. علاوه بر این برای یک لبخند سالم تنها یک راه حل وجود ندارد و متخصصین مراقبت از سلامت دهان و دندان، انواع درمان های مختلف را به بیماران خود توصیه می کنند. 

اینله و انله سرامیکی چیست؟
اینله و انله سرامیکی چیست؟

اینله و انله سرامیکی به عنوان ترمیم کننده های غیر مستقیم و برای پوشاندن حفره های دندان ها و نیز پس از درمان اندودنتال برای تقویت و حفظ بافت دندان مورد استفاده قرار می گیرند. در واقع این دو نوعی از فرآیندهای ترمیمی هستند که دندانپزشکان برای درمان دندان هایی که دچار پوسیدگی، شکستگی و یا ترک شده اند توصیه می نمایند.

17 عادتی که دندان  شما ر ا خراب می کند - کلینیک دندانپزشکی دکتر شهاب محمدی
17 عادتی که دندان شما ر ا خراب می کند - کلینیک دندانپزشکی دکتر شهاب محمدی

اگر می خواهید از هزینه سنگین دندانپزشکی ترمیمی و ایمپلنت دندان جلوگیری کنید، حتماً نکات این مقاله را رعایت کنید.